суббота, 24 сентября 2016 г.

Թթվասերով տորթ


Ձվերը խփել շաքարավազի հետ մինչև սպիտակելը: Ավելացնել թթվասերը, ավելացնել հալեցրած մարգարինը, աղը, ալյուրը, ավելացնել 1/2բաժակ եփված սառեցրած ջրում լուծած սոդան: Խմորը բաժանել երեք մասի, մեկին ավելացնել կակաոն: Թխեք երեք խմորներն էլ: Շերտերը իրար կպցրեք թթվասերային կրեմով (կակաոյով շերտը պիտի լինի մեջտեղում): Վրան լցնել հալած շոկոլադը: Կրեմի համար թթվասերը խփել շաքարավազով և կակաոյով:
        Բաղադրությունը:ալյուր - 400 գ մարգարին - 250 գ ձու - 4 հատ. թթվասեր խմորի համար - 400 գ և կրեմի համար - 200 գ շաքարավազ խմորի համար - 400 գ և կրեմի համար - 200 գ աղ - 1 թ/գ կակաո փոշի խմորի համար - 1 ճաշի գդալ և կրեմի համար - 2 ճաշի գդալ սոդա - 2 թ/գ Շոկոլադ - 100 գր

Комментариев нет:

Отправить комментарий