пятница, 4 декабря 2015 г.

Ալիվանկա Մոլդովական

Բաղադրությունը

կաթնաշոռ - 600գձու - 6հատեգիպտացորենի ալյուր - 1ճ գցորենի ալյուր- 3ճգկարագ կամ մարգարին - 3ճգթթվասեր- 200գաղ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Կաթնաշոռը լավ տրորել հավկիթների և աղի հետ:Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան С. Ցանել եգիպտացորենի ու ցորենի ալյուրները, ապա փափկեցված կարագն ու լավ խառնել:Ավելացնել 100գ թթվասեր, խառնել:Հատուկ թավան յուղով քսել, լցնել ստացված խմորը, հավասարեցնել:Եփել մինչև պատրաստ լինի:Կտրատել և մատուցել թթվասերի հետ


Комментариев нет:

Отправить комментарий