
Ժելատինը թրչել: Ելակը լվանալ, մաքրել և չորացնել: 750 գր. ելակն ու շաքարը մանրացնել պյուրեի տեսքով, այնուհետև ավելացնել տեկիլան, լիմոնի հյութը և լիմոնադը: Ժելատինը քամել, հալեցնել մարմանդ կրակի վրա և խարնել ելակի պյուրեի մի փոքր մասի հետ: Հետո խարնել աըդ ամենը մնացած պյուրեի հետ և 30 րոպեով դնել սառը տեղ:
Սերուցքը լավ ցեփել և ավելացնել կրեմին: Կրեմը քսել շերտի վրա և 3 ժամով դնել սառնարանը:
Համտեսելուց առաջ 100 գր. ելակը պատարաքաղով տրորել, իսկ մնացած ելակը մեջտեղից կտրատել: Տորթի վրա քսել տրորած ելակը, վրաից շարել կտրատած ելակը: Վրաից շաքարի փոշի ցանել: Բաղադրությունը: 125 գր. կարագ, 150 գր. թխվացքաբլիթ, 20 գր.սպիտակ ժելատին, 1 կգ. ելակ, 100 մլ. լիմոնի լիմոնադ, 2 ճ.գ. տեկիլա, 150 գր. շաքարավազ,1/2 լիմոնի հյութ, 200 մլ. սերուցք, շաքարի փոշի:
Комментариев нет:
Отправить комментарий