воскресенье, 25 сентября 2016 г.

Մածունով թխվածքաբլիթ

                                                                                        Բաղադրությունը`

  •   0.5 բանկա մածուն
  •   0.5 բանկա շաքարավազ
  •    3 ճ/գ բուսայուղ
  •    1 թ/գ սոդա
  •    վանիլին
  •     ալյուր

Պատրաստման եղանակը`

1.Մածունի վրա ավելացնել սոդան և շաքարավազը ու հարել: Հետո ավելացնել ձեթը և վանիլինը: Ալյուրը ավելացնել այնքան, որ ստացվի փափուկ խմոր:
2.Խմորը բացել 2 սմ հաստությամբ և կտրատել թխվածքաբլիթի ֆորմաներով: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում:Բարի ախորժակ:

Комментариев нет:

Отправить комментарий